Câteva lucruri nelalocul lor

E o listă în continuă desfășurare, pe care o voi menține și actualiza frecvent. A living artefact, vorba milenialului iubitor de Scrum. Iau în considerare și sugestiile voastre.

  1. Când profilul tău e plin de poze naturale cu curul spre privitor și gâtul răsucit peste umăr în aceeași direcție, toate într-o poziție nefirească și inexistentă în viața reală, iar descrierile sunt de genul:
    “A virtuos woman is not moved by big names and flamboyance, but only men of profound wisdom and integrity move her.”

  2. Un selfie plictisitor în descrierea căruia vorbești despre tine la persoana a treia ca și cum te-ar descrie un artist a cărui muză ești, dar de fapt vorbești doar tu, despre tine, cu cuvintele altcuiva, fără ca măcar să-i acorzi credit pentru ele, fiindcă n-o face nimeni altcineva.
    “She danced in the storms, sang with the chaos and more of all she wasn’t the prey for her demons, she was the mother to them.”

  3. Când postezi frecvent citate de bunătate sufletească din Buddha și Dalai Lama, de asemenea reflectate în cover photo-ul de “om fain”, dar ești o plagă biblică de-o răutate demonică, un Anticrist veritabil atunci când ai interacțiuni pe viu cu oameni vii și-i dai și-un picior în cur cățelului din fața blocului în drum spre Nirvana.
    “The ultimate source of a happy life is warmheartedness.”

  4. Aia cu The mountains are calling”

2 thoughts on “Câteva lucruri nelalocul lor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s